Fysiurgisk massage / sportsmassage

 
Jeg tilbyder fysiurgisk massage / sportsmassage, eller det man også kalder Klassisk massage. Uanset hvilket arbejde du har eller på hvilket plan du dyrker motion, kan du have gavn af massage, både forebyggende og ved akut opståede problemer.
 
Massage har et væld af gavnlige effekter og kan bl.a. løsne spændte og stive muskler, lindre smerter, afhjælpe spændingshovedpine, stimulere blodcirkulationen, forebygge skader, modvirke stress, og fremme restitution og performance. Samtidig giver massage øget energi og velvære.

Wellness- og hotstone-massage

 
Hold en pause fra hverdagens travlhed og forkæl dig selv med en sanselig og dybt afslappende massage. Du kan vælge mellem wellnessmassage og hotstonemassage.
 
Hotstonemassage er en gammel indiansk massageform, hvor varme lavasten placeres på kroppen, samtidig med at der masseres med varme sten i lange og rolige strøg. Wellnessmassagen er en blid helkropsmassage med olie.
 
Fælles for begge massager er, at det er behagelige og omsorgsfulde helkropsmassager, der giver dig mulighed for at slappe helt af og mærke dig selv. Begge massager kan bruges som ren velvære og forkælelse for krop og sind, men har også en række andre positive virkninger bl.a. at løsne op for muskelspændinger, stimulere blodcirkulationen, fjerne ophobede affaldsstoffer og mental afslapning.
 
Hotstonemassage frarådes ved graviditet, hjerte/blodtryksproblemer og diabetes. Desuden frarådes massage generelt ved hudproblemer som rosecea, eksem og på åbne sår / friske ar, eller hvis du har feber. Spørg din læge, hvis du er i tvivl.
 

Priser og praktisk info

Gavekort

 

Ønsker du at forære en massage til familie eller venner, er det muligt at give et flot gavekort. Du kan vælge at give et beløb eller en specifik massage. Kontakt mig for info. Bemærk, jeg samarbejder ikke længere med Wellnesstildig, og modtager ikke gavekort fra firmaet.